Molimo pričekajte...
ČLAN INA GRUPE  /  www.ina.hr
Kontakti Prijava / Registracija

Pripremite svoje
vozilo za zimske uvjete

Kako vas automobil ne bi iznevjerio u hladnim zimskim danima, prije zime ga pripremite na niske temperature. Dodajte antifriz u sustav za hlađenje jer zamrznuta tekućina može oštetiti hladnjak ili blok motora. Provjerite brisače i tekućinu za pranje vjetrobranskih stakala koja mora biti za zimske uvjete. Zamrzne li se, može vam ozbiljno oštetiti auto. Provjerite je li vam akumulator čist, suh i napunjen. Zamijenite ulje prije zime.

Ina Antifriz

Tekućine za rashladne
sustave vozila

Ina Antifriz group

Tekućina na osnovi etilenglikola i odgovarajućih aditiva za zaštitu rashladnog sustava motora od smrzavanja zimi i vrenja ljeti s izvanrednim svojstvima zaštite od korozije, posebice aluminijevih legura. Prije uporabe obavezno pomiješati s vodom u odgovarajućem omjeru. Može se primjeniti i u sustavima centralnih grijanja.

icons group
Ina Antifriz group
Ina Autoglass

Tekućine za pranje stakla
u zimskim uvjetima

INA Autoglass -25 je sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla vozila na osnovi etilnog alkohola. S lakoćom čisti staklene površine od mrlja anorganskog i organskog porijekla. Ne smrzava do temperature od -25 °C u spremniku vozila, a ekološki je prihvatljivo. U toplim razdobljima može se miješati s vodom do omjera 1:1,5.

Ina Autoglass group

S lakoćom čisti staklene površine od mrlja anorganskog i organskog porijekla. Ne smrzava do temperature od -25 °C, a ekološki je prihvatljivo.

icons group

Meka pakiranja

70% manje plastike Čuva okoliš
Ina Defroster 40

INA DeFroster -40 je sredstvo na osnovi etilnog alkohola i odabranog paketa aditiva za brzo odleđivanje i pranje vjetrobranskog stakla vozila zimi. S lakoćom čisti staklene površine od mrlja anorganskog i organskog porijekla. Ne smrzava u spremniku vozila do temperature od ispod -40 °C, a ekološki je prihvatljivo. U toplim razdobljima može se miješati s vodom do omjera 1:3.

Ina Autoglass 25
Ina Autoglass 25