Molimo pričekajte...
ČLAN INA GRUPE  /  www.ina.hr
Kontakti Prijava / Registracija

Nudimo uslugu punjenja u atraktivna meka pakiranja

Nudimo uslugu punjenja u atraktivna meka pakiranja

Kupcima koji žele na tržište plasirati vlastitu robnu marku nudimo uslugu punjenja u atraktivna meka pakiranja.

Kupcima koji žele na tržište plasirati vlastitu robnu marku nudimo uslugu punjenja u atraktivna meka pakiranja.

Prva smo kompanija na našem području koja je počela puniti vodene medije u meka pakiranja, a sada tu uslugu želimo ponuditi i drugima.

 

U skladu s novim i modernijim trendovima prilagodili smo strategiju punjenja proizvoda u ambalažu te smo u jednom dijelu proizvodnog asortimana HDPE kanistre zamijenili mekim pakiranjima (doypack). Novim modernim pakiranjem smanjena je upotreba plastike za čak 70 %, čime potvrđujemo ekološku osviještenost. Proizvod u mekom pakiranju nakon upotrebe se smota i odloži u za to predviđenu kantu, pri čemu ne zauzima mnogo prostora. Logistički promatrano, proizvod je prihvatljiviji jer se 1000 vrećica prevozi u dvije kartonske kutije, a 1000 kantica u šleperu, pa je samim time transport kantica skuplji jer, kako volimo reći, „prevozi se zrak”. Istakanje iz vrećice je brže, ne ostaje zarobljenog proizvoda u mekom pakiranju i našim kupcima omogućili smo da se koriste dodatnim lijevkom kako bi im istakanje bilo jednostavnije.

 

Svaka je vrećica prazna površina na kojoj se vizualno mogu iskazati sve želje proizvođača, tj. kupcu se mogu pružiti sve potrebne informacije, a da proizvod u isto vrijeme bude lijep i funkcionalan. Stroj koji upotrebljavamo moderan je, potpuno zadovoljava naše trenutačne potrebe te nam omogućuje da uz svoje proizvode pružamo uslugu punjenja mekih pakiranja naših proizvoda pod brendom kupca kao i proizvoda kupaca.

 

 

 

 

 

Punjenje proizvoda za našu kompaniju nije novost. Radimo to već 140 godina i radit ćemo sve dok na tržištu postoji potreba za motornim uljima za osobna i komercijalna vozila, poljoprivredne i industrijske strojeve, proizvodima na vodenoj bazi kao što su sredstva za pranje vjetrobranskog stakla, demineralizirana voda, AdBlue, mastima, aditivima itd. Svoje proizvode namješavamo u vlastitim pogonima (pogon mješaonice, pogon masti, pogon aditiva) u skladu s visokim standardima koje nam omogućuje naš tim iz Razvoja i kontrole kvalitete. Svi naši proizvodi pune se u pogonu punionice, koji može puniti proizvode u kantice od 100 ml, 0,3 l, 0,6 l, 1 l, 3 l, 5 l, 10 l, veće volumene kao što su bačvice, bačve, IBC kontejneri od 1000 l i autocisterne te odnedavno u vrećice od 3 l, 4,5 l i 5 l. Dio navedene ambalaže proizvodimo u svom pogonu koji smo ove godine modernizirali novim strojem za puhanje ambalaže od 1 l. Uskoro planiramo ojačati proizvodnju te nabaviti još moderniji i brži stroj za punjenje mekih pakiranja za volumene od 1 litre do 5 litara.

 

Možemo se pohvaliti i time da smo nedavno odradili prvu veliku isporuku personaliziranih mekih pakiranja. Ukupno je isporučeno preko 200.000 litara koja su distribuirana na čak 6 inozemnih tržišta.  Zadovoljstvo kupaca za nas je poticaj da budemo još bolji i da svakodnevno pratimo moderne trendove industrije kako bismo mogli pravovremeno i uspješno reagirati na sve zahtjeve svjetskog tržišta. Ovo je veliki iskorak za INA MAZIVA jer smo novom investicijom proširili paletu usluga i otvorili novu prodajnu nišu koja će nam osigurati dodatne prihode u ovo vrlo izazovno doba. Još jednom smo pokazali kako pratimo svjetske trendove vezano uz razvoj pakovanja kao i smanjenje potrošnje plastike. U svakom smo trenutku spremni za izazove i nove razvojne aktivnosti, a sljedeći korak je razvoj biorazgradive ambalaže