Molimo pričekajte...
ČLAN INA GRUPE  /  www.ina.hr
Kontakti Prijava / Registracija
Ina Cosmetx Group Ina Cosmetx

NOVA LINIJA PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU

INA trenutno na tržištu nudi nekoliko proizvoda za dezinfekciju proizvedenih u INA Mazivima - dezinficijens za površine INA Dezinol, dezinficijens za ruke INA Dezinol Plus te dezinfekcijske vlažne maramice.

icons

Sva ova sredstva dolaze pod zajedničkim brendom INA Cosmetx i predstavljaju najnoviju liniju proizvoda za dezinfekciju. Proizvodi su najprije bili namijenjeni za vlastitu uporabu unutar članica INA Grupe, za dezinficiranje radnih površina maloprodajnih mjesta, kabina vozila, ureda itd. Nakon što se proizvela dovoljna količina za vlastite potrebe, proizvodi su plasirani na tržište.

SVA SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU MOGU SE PRONAĆI NA ININIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA U SKLOPU LINIJE INA COSMETX.

Osim standardnih pravila kojih se svi trebamo pridržavati, posebnu pažnju treba usmjeriti i na ispravnu primjenu proizvoda za dezinfekciju.

Konkretno, INA Dezinol koristi se isključivo za dezinfekciju površina, dok se INA Dezinol Plus, koji je prvenstveno proizvod za dezinfekciju ruku, može koristiti i za dezinfekciju površina.

Svi proizvodi za dezinfekciju proizvedeni u INA Mazivima imaju odobrenje Ministarstva zdravstva te sadrže minimalno 70% alkohola što je uvjet da bi sredstvo bilo adekvatno za namjenu dezinficiranja.

Based on alcohol

Kao društveno odgovorna kompanija, za vrijeme pandemijske krize INA MAZIVA donirala su 720 litara INA Dezinola Stožeru za civilnu zaštitu Republike Hrvatske te dodatnih 620 litara nakon potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, a dodatno je dio proizvoda doniran i u četiri doma za starije i nemoćne u gradu Zagrebu.

hands illustration